Skip links
Mă numesc Kádár Zoltán János, primul și singurul trainer muzical licențiat în Metoda Lorien din România.

 

Cu o experiență de peste 10 ani în predarea muzicii, în ultimii 2 ani am parcurs, și am şi tradus metoda faimosului Lorien în limba română, după care am devenit interpretul lui personal, și instructor licențiat.

 

Datorită metodei, cânt deja la 30 de instrumente și nu mă opresc aici, fiindcă mai am câteva pe listă. Ca urmare, am fondat AMA, ca să poți beneficia și tu de avantajele acestei metode inegalabile, prin care îți poți însuşi aceste cunoştințe, la modul cel mai rapid și eficient.

 

Am auzit de nenumărate ori, că arta nu merită studiată, fiindcă nu vom deveni cu toții artişti desăvârşiți…

 

Dar oare ne permitem să nu ne însuşim tainele scrisului, cititului, vorbitului, pentru că oricum nu vom ajunge niciodată la nivelul lui Eminescu sau Caragiale?

 

Motivația mea principală în fondarea AMA, este iubirea şi aprecierea față de oameni şi artă.

 

Vreau să demonstrez că oricine e capabil să învețe să vorbească limbajul muzicii, și să se exprime liber, folosind diferite instrumente sau propria voce. În acest scop am fondat locul, unde te poți simți liber și creativ.

 

Un loc, unde ai parte de o experiență unică…unde  ajungi la realizarea, că ești capabil de mult mai mult, decât societatea, cu prejudiciile ei, te lasă să crezi.

 

Locul, unde îți redobândești încrederea de tine și libertatea de autoexprimare, într-un mod ușor, rapid și plăcut. Cu alte cuvinte,  vei avea parte de “AMA experience”, adică trăirea transformațională și schimbarea de paradigmă.

 

Muzica ne aparține tuturor! Hai, să-l readucem în viața fiecăruia. Hai, să-l readucem în viața TA de zi cu zi.

 

Te aștept cu drag!