Skip links

Întrebări frecvente

Dacă ai o pasiune pentru muzică și te-ai imaginat vreodată cântând la unul sau mai multe instrumente, ai ajuns în locul potrivit. Aceste meditații sunt ideale mai ales acelor persoane, care vreau să-și depășească limitele, însă programul sau nerăbdarea nu îi lasă să petreacă luni întregi învățând muzică.

Nu ai nevoie de experiență sau cunoștințe precedente, deoarece vei învăța totul de la zero.

Iar dacă până acum ai mai ținut în mână vreun instrument, poți învăța o metodologie nouă care te ajută să privești muzica occidentală dintr-o perspectivă mai clară.

La primele 5 ore o să folosești instrumente speciale oferite de AMA. Ulterior vei avea nevoie de un instrument propriu.

Datorită parteneriatului cu MC Music Cluj, poți beneficia de 10% reducere la orice instrument cumpărat.

Ai nevoie de 12 meditații, care sunt cu adevărat transformaționale, pentru a învăța bazele atât la pian, cât și la chitară – după care vei înțelege abordarea oricărui alt instrument occidental.

Dacă ulterior dorești să avansezi la un anumit instrument, poți veni la meditații particulare, pe care le vom personaliza după preferințele tale.

O meditație pe săptămână, ca în zilele următoare să ai timp să și aplici ceea ce ai învățat, prin exerciții simple de 10 minute.

Meditațiile se desfășoară atât online, cât și în studioul AMA, unde ai la dispoziție și un loc de parcare.

Dacă nu dorești să frecventezi singur meditațiile, poți veni alături de cei dragi să învățați muzică împreună. Un grup poate fi alcătuit din maxim 3 persoane, iar costurile se împart ca atare.

Meditațiile se desfășoară într-o limbă la alegere: română, maghiară, engleză sau germană.